Afvallen Almere – Afvallen in Almere Tussen de Vaarten, Almere-Stad dicht bij Almere Haven, Almere Buiten, Almere Poort en Almere Hout

Afvallen Almere zit natuurlijk gevestigd in Almere in de wijk Tussen de Vaarten Zuid, dichtbij Sallandsekant. Afvallen Almere is gevestigd in het winkelpand. Het adres van Afvallen Almere is Juan Grisstraat 126, 1328SV Almere. Parkeren kan je op de parkeerplaats aan de overkant en is gratis.

Route met de auto vanaf..

GRATIS Goodiebag

Je ontvangt van ons een leuke Afvallen Almere Goodiebag t.w.v. meer dan € 70 met daarin onder andere;

Back in Shape

Tijdens de zwangerschap komen vrouwen gemiddeld 12,5 kilo aan. Dit komt door het gewicht van de baby, vocht, bloed, klieren, maar helaas ook vet. Dit vet ben je helaas niet altijd zo snel kwijt als je zou willen. Geef je borstvoeding, dan is het verstandig om niet teveel af te vallen en vooral gezond te eten. Bij ons ligt de nadruk daarom op het creëren van een gezonde leefstijl voor jou en jouw baby. Zo ben jij snel mogelijk Back in Shape!

Kinderwens

1 tot 2 op de 10 stellen worden niet binnen een jaar zwanger. Het kan zijn dat dit een medische oorzaak heeft, maar ook overgewicht en het onvoldoende binnen krijgen van goede voedingsstoffen speelt een belangrijke rol. Vaak ontstaat er veel stress waardoor je in een vicieuze cirkel beland. Om jouw hormoonhouding in balans te krijgen is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en daarnaast voldoende te bewegen. Heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen je graag met de juiste balans tussen gezond eten, bewegen en genieten!

Zwanger

YAY, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Er komt ineens zoveel op je af.. Wat mag je wel en wat niet eten? Eten voor twee, is dit wel zo slim tijdens je zwangerschap? Wil jij vooral gezond eten en het aankomen tijdens je zwangerschap zo veel mogelijk beperken? Wij helpen je graag met een gezond voedingspatroon, waardoor je niet teveel aankomt en na je zwangerschap de kilo’s zo weer kwijt bent. En misschien wel het aller belangrijkste is dat je super fit bent voor je bevalling en jouw baby gezond ter wereld komt!

Baby

Als Newborn mama komt er de eerste weken heel veel op je af. Drinkt jouw baby wel genoeg? Groeit het wel genoeg? Wanneer ga ik stoppen met het geven van melk en wanneer ga ik starten met het geven van vast voedsel? Wat mag je baby wel en wat niet? Je hebt ineens een voorbeeldfunctie en iedereen heeft er een mening over, maar wat is nou echt goed voor jouw kindje? We beantwoorden graag al jouw vragen omtrent voeding voor jouw kindje.

Emotie-eten

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Vicieuze Cirkel

Elke keer neem jij je opnieuw voor om gezonder te gaan leven en af te gaan vallen. Je bent erg streng voor jezelf en er zijn veel verboden producten. Dit houd je steeds een paar dagen vol. Daarna val je terug en eet je meer dan je eigenlijk zou willen. Alles is toch al verpest en je neemt je voor om maandag weer opnieuw te beginnen. Herkenbaar? Wij helpen je om uit deze vicieuze cirkel te komen.

Gedragsverandering

Een dieet volgen kan iedereen, het op lange termijn volhouden blijkt vaak heel lastig. Bij ons volg je daarom je geen dieet, je mag gewoon alles eten. We helpen je graag bij het maken van bewuste en gezonde keuzen. De focus ligt naast gezonde voeding, vooral op gedragsverandering. Dit zorgt voor blijvend resultaat.

Terugvalpreventie

Heb jij elk dieet al geprobeerd en lukt het je maar niet om het vol te houden en om op gewicht te blijven? Wij besteden extra veel aandacht aan terugvalpreventie; Wat zijn jouw moeilijke momenten? Hoe ga je hiermee om en hoe voorkom je dat het in de toekomst mis gaat? We plannen samen het gezond leven.

Gewichtsbeheersing

Géén streng dieet, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. We focussen ons op het stabiliseren van het gewicht en hebben daarbij veel aandacht voor gezond en volwaardig eten. We proberen met minimale aanpassingen in het huidige voedings- en beweegpatroon alle doelen te behalen.

Gewichtsbeheersing

Géén streng dieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. We focussen ons op het stabiliseren van het gewicht en hebben daarbij veel aandacht voor gezond een volwaardig eten. We proberen met minimale aanpassingen in het huidige voedings- en beweegpatroon alle doelen te behalen.

 

Genieten

Een genietmomentje of lekkere cheat meal inplannen om gezond leven vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Gezond leven houdt namelijk niemand vol zonder te genieten!

Geluk

Elke week blik je terug op hoe het is gegaan. De Gezonde Leefstijl planner focust vooral op het positieve en zorgt er daardoor voor dat jij je op lange termijn gelukkiger voelt!

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Door aan de slag te gaan met de planner vind je de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Beweging

Elke week begin je met een beweegplanner. Hier kan jij per dag jouw beweegmomenten plannen en opschrijven of jij het ook daadwerkelijk gedaan hebt. Ook kan je hier jouw doelen wat betreft bewegen invullen en of ze behaald zijn. Zo kan jij heel makkelijk zien of je wel voldoende beweegt.

Voeding

Je kan in de planner elke dag een eetdagboek bijhouden. Je schrijft niet alleen op wat je eet, maar ook waarom en hoe jij je hierbij voelt. Dit zorgt ervoor dat jij je bewuster wordt van je eetpatroon.

Jezelf fitter voelen

Je hoeft niet te sporten om af te vallen. Toch denken wij dat naast gezonde voeding het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je zult je hierdoor meer energie hebben en jezelf fitter voelen.

Sporters

Bladiavla

Zwangeren

Bladiavla

Volwassenen

Bladiavla

Kinderen

Bladiavla

Wielrennen

Moet je wel echt kilo’s krentenbollen eten voor en tijdens het wielrennen? Heb jij net een nieuwe fiets gekocht om wat kilo’s kwijt te raken? Of kom jij halverwege een lange duurrit geen meter meer vooruit, omdat je net de man met de hamer bent tegengekomen? Wij kunnen je helpen om dit te voorkomen en te zorgen dat jij jouw rit net wat sneller te fietst!

Crossfit

Eten al jouw trainingsmaatjes van de box Paleo, maar zie jij dit echt niet zitten? Lukt het maar niet om de clean and jerk perfect uit te voeren met een paar kilo meer? Voel jij je compleet uitgeput aan het einde van jouw WOD? Wij kunnen je helpen om alles uit je Crossfit trainingen te halen!

Hardlopen

Ben jij aan het trainen voor een marathon of andere wedstrijd, of wil je gewoon een snelle tijd neerzetten en jouw hardloop prestaties verbeteren door middel van voeding? Wij kunnen je helpen, zodat jij een PR loopt!

Fitness

Lukt het jou maar niet om sterker te worden, hoe hard jij ook traint? Eet jij wel voldoende eiwitten? Of wil jij graag afvallen en dus droger worden? Of juist spiermassa opbouwen door te bulken? Of misschien wel allemaal? Wij kunnen je helpen om meer uit je trainingen te halen en jouw esthetische doelen te behalen!

Sportsupplementen

Sportsupplementen zijn geen vervanging van gezonde voeding, maar vormen een kleine toevoeging of aanvulling. Ze zorgen voor de laatste paar procent van je prestatie. Onder supplementen vallen vitamine- en mineralen supplementen, maar bijvoorbeeld ook creatine, cafeïne en bietensap.

Sportvoeding

Voeding op het juiste moment voor, tijdens en na het sporten om optimaal te kunnen presteren en goed te kunnen herstellen. Denk hierbij aan eiwitrijke producten om jouw spieren na krachtsport sneller te laten herstellen, of aan sportgels die je neemt tijdens het rennen van een marathon.

Basisvoeding

Een gezond voedingspatroon is de basis voor elke volwassen sporter, van ieder niveau. De basisvoeding bevat alle basisvoedingsmiddelen in de juiste verhouding die jij nodig hebt om alle eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen om jouw lichaam optimaal te laten functioneren.

Gezonde leefstijl

Is jouw kind vaak ziek en heeft hij of zij een slechte concentratie op school? Wij hebben de ideale manier gevonden om van jongs af aan een gezonde leefstijl te creëren wat zorgt voor een kleinere kans op overgewicht op latere leeftijd. Ook voelt jouw zoon of dochter zich energieker, slaapt beter en is meer ontspannen.

Werkwijze

Wij geven tijdens onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding en groepsbegeleiding zo goed mogelijk advies. Ook bieden wij je via onze website en Instagram gezonde recepten en wekelijks slimme tips over gezondheid, voeding en hoe je het beste kan afvallen. Hiermee willen we jou bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn, wat nou echt gezond is en hoe je met afvallen blijvend resultaat behaalt!

Missie

Onze passie voor voeding is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om zichzelf te transformeren naar een gezonde versie, zonder extreme veranderingen in de huidige leefstijl aan te brengen. Een combinatie van wetenschap, kennis en ervaring maken we het samen mogelijk om ieders doel of wens te behalen!

Visie

Wij van Afvallen Almere geloven niet in dure afslankpillen, maaltijdshakes en crashdieeten. Dit zijn niks anders dan nutteloze producten bedoeld om zo veel mogelijk geld te verdienen. Waar geloven wij wel in? In een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Wij hebben een passie voor lekkere en gezonde voeding.

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. We behandelen daarom elke week een thema en aan het einde van het traject ontvang je van ons een E-book met alle besproken onderwerpen!

Afvallen

Geen crashdieet, geen gebruik van supplementen, geen calorieën tellen, geen verboden producten en geen moeilijke menu’s. Met ons advies kan je met minimale aanpassingen in je huidige voedingspatroon toch tot 1 kilo per week afvallen.

12 Groepsconsulten

Elke week komen we samen. We bespreken dan onder leiding van gewichtsconsulent Simone elke week een ander thema, of het lukt om jouw persoonlijke doelen te behalen, we beantwoorden al jouw vragen en helpen jou bij moeilijkheden. Ook ga je (individueel) wegen.

De draad weer oppakken na je vakantie

We delen 4 effectieve stappen die je kunnen helpen bij het oppakken van je gezonde leefstijl na je vakantie.

Gezonde ontbijtjes

We delen 7 ideeën voor een gezond ontbijt op vakantie

Gezond uit eten

We delen 10 tips voor gezond uit eten op vakantie

Gezond leven op vakantie

We delen 10 tips die gezond leven op vakantie makkelijker maken!

Almere Hout

Vanaf Almere Hout ga je de N305 (Waterlandseweg) op richting Almere Stad. Je volgt deze weg voor ongeveer 5km. Nadat je onder de snelweg door bent gegaan sla je bij het 4e verkeerslicht rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.

Almere Poort

Vanaf Almere Poort ga je de A6 op richting Lelystad. Je neemt afslag 5 (Almere stad). Aan het eind van de afslag ga je linksaf richting Almere Stad (S103 Veluwedreef). Bij het 4e verkeerslicht sla je rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.

Almere Haven

Vanaf Almere Haven ga je de A6 op richting Lelystad. Je neemt gelijk de eerste afslag, afslag 5 (Almere stad). Aan het eind van de afslag ga je linksaf richting Almere Stad (S103 Veluwedreef). Bij het 4e verkeerslicht sla je rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.

Kennismakingsgesprek

Voor je begint aan het traject is er de mogelijkheid om kennis te maken. We bespreken jouw verwachtingen en onze werkwijze. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en je bepaalt zelf of je met het traject wilt starten.

Online coaching

Altijd bereikbaar via WhatsApp of e-mail voor antwoord op al je vragen

Toegang tot de besloten facebookgroep ‘Afvallen Almere’

Persoonlijke begeleiding en motivatie

Persoonlijk voedingsplan

Na het houden van een uitgebreide voedingsanalyse ontvang je een praktisch en op maat gemaakt voedings- en beweegadvies. Deze bestaat onder andere uit jouw weeg en meet resultaten een voorbeelddagmenu en behandelplan. Hierin noteren we ook jouw doelen voor de korte en lange termijn met te nemen acties.

Vervolgconsult (30 minuten)

  • Hulp bij moeilijkheden en vragen
  • Meten en wegen

Intakegesprek

Tijdens het Intakegesprek bespreken we 1 op 1 jouw persoonlijke wensen en doelen, verzamelen we persoonlijke gegevens en gaan we meten en wegen. (meten, gewicht, BMI, vetmassa en spiermassa)

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Afvallen Almere daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van begeleiding tijdens de vervolgconsulten!

Wekelijkse progressie

Bij Afvallen Almere draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

Jezelf fitter voelen

Je hoeft niet te sporten om af te vallen. Toch denken wij dat naast gezonde voeding het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je zult je hierdoor meer energie hebben en jezelf fitter voelen.

 

 

Zelf online je afspraken plannen

Bij Afvallen Almere is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Op maat gemaakt

Bij Afvallen Almere krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaald wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

Moeilijke-eters

Lust jou kind veel niet, of wil het misschien wel helemaal niet eten? Wij ontdekken graag of jouw kind echt niks lust, of dat er een andere reden is. Hiermee gaan we samen aan de slag, zodat jij nooit meer een strijd aan tafel hoeft te voeren.

Genieten

Af en toe lekker snoepen om je dieet vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Gezond leven houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mogen kinderen gewoon af te toe iets lekkers.

1 op 1 begeleiding

Als gewichtsconsulenten begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Eens per een of twee weken kom je op consult bij Afvallen Almere. We bespreken dan 1 op 1 jouw persoonlijke wensen en doelen. We beantwoorden al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

Gezonde leefstijl

Meer energie hebben, goed in je vel zitten en jezelf fitter voelen? Wij hebben voor jou de ideale manier gevonden om een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw doelen worden behaald en blijvend resultaat is verzekerd.

Genieten

Een lekkere snackdag of cheat meal inplannen om je dieet vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Afvallen houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mag je wekelijks genieten.

Afvallen

Géén crashdieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. Met ons advies kan je met minimale aanpassingen in je huidige voedingspatroon toch afvallen en jouw doelen behalen.