Waarmee kunnen wij je helpen?

Afvallen

Géén crashdieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. Met ons advies kan je met minimale aanpassingen in je huidige voedingspatroon toch afvallen en jouw doelen behalen.

Gezonde leefstijl

Meer energie hebben, goed in je vel zitten en jezelf fitter voelen? Wij hebben voor jou de ideale manier gevonden om een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw doelen worden behaald en blijvend resultaat is verzekerd.

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Genieten

Een lekkere snackdag of cheat meal inplannen om je dieet vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Afvallen houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mag je wekelijks genieten.

"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Afvallen Almere. Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
Bij Afvallen Almere is het mogelijk een op maat gemaakt pakket af te nemen!


Lees hier meer!

Zo doen wij dat..

Zelf online je afspraken plannen

Bij Afvallen Almere is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Afvallen Almere krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaald wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 begeleiding

Als gewichtsconsulenten begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Eens per een of twee weken kom je op consult bij Afvallen Almere. We bespreken dan 1 op 1 jouw persoonlijke wensen en doelen. We beantwoorden al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Je krijgt altijd goede tips en er is genoeg tijd voor al je vragen. Vragen die ook allemaal waardevol beantwoord worden. Zeker een aanrader!”*
Manon Lennips3,5 kilo afgevallen
"Doel bereikt!! Kundig, vriendelijk en vooral betrokken! Dankjewel Simone."*
Erik van den Heuvel18,5 kilo afgevallen
"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Afvallen Almere is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Afvallen Almere zijn afgevallen.

Het kennismakingsgesprek is bij Afvallen Almere altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Als je voor Afvallen Almere kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Afvallen Almere draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Afvallen Almere daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van begeleiding tijdens de vervolgconsulten!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Ben jij klaar om samen met ons aan een gezonde leefstijl te werken?

Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Ben je benieuwd welke consulten wij allemaal aanbieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en doelen!
Tarieven

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Volg ons op Instagram


Volg ons op Instagram