Bedankt voor het maken van de afspraak

Je ontvangt een bevestiging van jouw afspraak per e-mail. 24 uur voor je afspraak sturen we je ook nog een herinnering zodat je de afspraak niet kan vergeten.

Kan je nou helaas niet, dan is het mogelijk om tot 24 uur voor de afspraak deze kosteloos te annuleren.

 


Contactgegevens

Juan Grisstraat 126
1328SV Almere

+31 (0)6 12772187
info@afvallen-almere.nl

Het is niet mogelijk om onze praktijk te bezoeken zonder afspraak. 

Openingstijden

Maandag 09.00 – 21.00
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 18.00

Afspraken op andere tijdstippen in overleg mogelijk.

Op zon- en feestdagen is de praktijk gesloten.

Overige informatie

De praktijk bevindt zich in een winkelpand. De praktijk is rolstoel- & rollatortoegankelijk en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Neem contact met ons op

Wil je graag door ons gecoacht worden?

Afvallen

Géén crashdieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. Met ons advies kan je met minimale aanpassingen in je huidige voedingspatroon toch afvallen en jouw doelen behalen.

Gezonde leefstijl

Meer energie hebben, goed in je vel zitten en jezelf fitter voelen? Wij hebben voor jou de ideale manier gevonden om een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw doelen worden behaald en blijvend resultaat is verzekerd.

Jezelf fitter voelen

Je hoeft niet te sporten om af te vallen. Toch denken wij dat naast gezonde voeding het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je zult je hierdoor meer energie hebben en jezelf fitter voelen.

 

 

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Genieten

Een lekkere snackdag of cheat meal inplannen om je dieet vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Afvallen houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mag je wekelijks genieten.

Zelf online je afspraken plannen

Bij Afvallen Almere is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Afvallen Almere krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaald wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 begeleiding

Als gewichtsconsulenten begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Eens per een of twee weken kom je op consult bij Afvallen Almere. We bespreken dan 1 op 1 jouw persoonlijke wensen en doelen. We beantwoorden al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.