Waar werken we aan tijdens het Groepstraject?

Afvallen

Géén crashdieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. Met ons advies kan je met minimale aanpassingen in je huidige voedingspatroon toch afvallen en jouw doelen behalen.

Gezonde leefstijl

Meer energie hebben, goed in je vel zitten en jezelf fitter voelen? Wij hebben voor jou de ideale manier gevonden om een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw doelen worden behaald en blijvend resultaat is verzekerd.

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Genieten

Een lekkere snackdag of cheat meal inplannen om je dieet vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Afvallen houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mag je 2x per week genieten.

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Na verschillende diëten, afslankpillen en eiwitshakes was ik radeloos. Elke keer als ik ermee stopte kwam ik weer aan. Met de juiste begeleiding bij Afvallen Almere lukt het me nu om een gezonde levensstijl vol te houden die er zelfs voor zorgt dat ik op gewicht blijf!”*
Judith de Vries12 kilo afgevallen
"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Afvallen Almere. Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Afvallen Almere is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Afvallen Almere zijn afgevallen.

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Het Groepstraject bestaat uit..

Kennismakingsgesprek

Voor je begint aan het traject is er de mogelijkheid om kennis te maken. We bespreken jouw verwachtingen en onze werkwijze. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en je bepaalt zelf of je met het traject wilt starten.

Intakegesprek

Tijdens het Intakegesprek bespreken we 1 op 1 jouw persoonlijke wensen en doelen, verzamelen we persoonlijke gegevens en gaan we meten en wegen. (meten, gewicht, BMI, vetmassa en spiermassa)

Persoonlijk voedingsplan

Na het houden van een uitgebreide voedingsanalyse ontvang je een praktisch en op maat gemaakt voedings- en beweegadvies. Hierin noteren we ook jouw doelen voor de korte en lange termijn met te nemen acties.

12 Groepsconsulten

Elke week komen we samen. We bespreken dan onder leiding van gewichtsconsulent Simone elke week een ander thema, of het lukt om jouw persoonlijke doelen te behalen, we beantwoorden al jouw vragen en helpen jou bij moeilijkheden. Ook ga je (individueel) wegen.

Als je voor Afvallen Almere kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Afvallen Almere draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. We behandelen daarom elke week een thema en aan het einde van het traject ontvang je van ons een E-book met alle besproken onderwerpen!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Het volgende groepstraject start op..

..Dit is geheel afhankelijk van jou!

Laat hieronder geheel vrijblijvend je gegevens achter. Je zit nergens aan vast, we zetten je alleen op de wachtlijst en zodra we weten wanneer we starten laten wij het jou per e-mail als eerste weten!