Afvallen Almere zit natuurlijk gevestigd in Almere in de wijk Danswijk in Almere Stad, dichtbij de Deen Supermarkten. Afvallen Almere is gevestigd in het appartementencomplex op de parkeerplaats van de Deen. Wij zitten in het appartementencomplex met de blauwe tegels. Het adres van Afvallen Almere is Salsastraat 87, 1326PC Almere. Parkeren kan je op de parkeerplaats van de Deen en is gratis.

Route met de auto vanaf..

Almere Hout

Vanaf Almere Hout ga je de N305 (Waterlandseweg) op richting Almere Stad. Je volgt deze weg voor ongeveer 5km. Nadat je onder de snelweg door bent gegaan sla je bij het 4e verkeerslicht rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.

Almere Poort

Vanaf Almere Poort ga je de A6 op richting Lelystad. Je neemt afslag 5 (Almere stad). Aan het eind van de afslag ga je linksaf richting Almere Stad (S103 Veluwedreef). Bij het 4e verkeerslicht sla je rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.

Almere Haven

Vanaf Almere Haven ga je de A6 op richting Lelystad. Je neemt gelijk de eerste afslag, afslag 5 (Almere stad). Aan het eind van de afslag ga je linksaf richting Almere Stad (S103 Veluwedreef). Bij het 4e verkeerslicht sla je rechtsaf de Valentaweg op. Je gaat de eerste afslag links en volgt deze weg tot je bij de Deen bent. Voor de Deen sla je rechts af. Het appartementencomplex bevindt zich aan je rechterhand op de parkeerplaats bij de Deen. Afvallen Almere zit in het blauwe appartementencomplex.