Over Afvallen Almere

Visie

Wij van Afvallen Almere schrijven graag over voeding, gezondheid en afvallen. Wij geloven niet in dure afslankpillen, maaltijdshakes en crashdieeten. Dit zijn niks anders dan nutteloze producten bedoeld om zo veel mogelijk geld te verdienen. Waar geloven wij wel in? In een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Wij hebben een passie voor lekkere en gezonde voeding.

Missie

Onze passie voor voeding is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om zichzelf te transformeren naar een gezonde versie, zonder extreme veranderingen in de huidige leefstijl aan te brengen. Een combinatie van wetenschap, kennis en ervaring maken we het samen mogelijk om ieders doel of wens te behalen!

Werkwijze

Wij geven tijdens onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding en groepsbegeleiding zo goed mogelijk advies. Ook bieden wij je via onze website en Instagram gezonde recepten en wekelijks slimme tips over gezondheid, voeding en hoe je het beste kan afvallen. Hiermee willen we jou bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn, wat nou echt gezond is en hoe je met afvallen blijvend resultaat behaalt!

Wie werken er bij Afvallen Almere

SIMONE VAN DER WORP

Gewichtsconsulent & Sportvoedingsadviseur


“Afvallen is niet makkelijk, maar kan wel leuk en heel gezellig zijn!”

Simone is 28 jaar oud, woont in Almere en is gediplomeerd Gewichtsconsulent en Sportvoedingsadviseur bij Afvallen Almere. Ze heeft niet alleen zelf veel ervaring met afvallen, maar heeft hier ook al honderden mensen bij begeleid. Ze heeft een enorme passie voor lekkere en gezonde voeding en wil anderen graag helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor blijvend resultaat!

Opleidingen: 
BGN erkend Gewichtsconsulent – AALO
Sportvoeding adviseur – AALO
Kind & Voeding – AALO
Emotie-eten – LOI

Wij zijn aangesloten bij de BGN!

Volg ons op Instagram


Volg ons op Instagram