Over Afvallen Almere

Visie

Wij van Afvallen Almere geloven niet in dure afslankpillen, maaltijdshakes en crashdieeten. Dit zijn niks anders dan nutteloze producten bedoeld om zo veel mogelijk geld te verdienen. Waar geloven wij wel in? In een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Wij hebben een passie voor lekkere en gezonde voeding.

Missie

Onze passie voor voeding is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om zichzelf te transformeren naar een gezonde versie, zonder extreme veranderingen in de huidige leefstijl aan te brengen. Een combinatie van wetenschap, kennis en ervaring maken we het samen mogelijk om ieders doel of wens te behalen!

Werkwijze

Wij geven tijdens onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding en groepsbegeleiding zo goed mogelijk advies. Ook bieden wij je via onze website en Instagram gezonde recepten en wekelijks slimme tips over gezondheid, voeding en hoe je het beste kan afvallen. Hiermee willen we jou bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn, wat nou echt gezond is en hoe je met afvallen blijvend resultaat behaalt!

Wie werken er bij Afvallen Almere

Simone van der Worp

Voedingscoach & Sportvoedingsadviseur

Het is momenteel een moeilijke tijd waarin er veel van ons verwacht wordt, maar waar het vaak ook moeilijk is om alles waar te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het behalen van persoonlijke doelen je zoveel oplevert, voornamelijk mentaal. Mijn persoonlijke doelen zijn de afgelopen jaren eigenlijk altijd gebaseerd geweest op sport, afvallen (ook ik heb overgewicht gehad!) en gezond leven en hebben mij dan ook gebracht op het punt waar ik nu sta. Ik ben blij met wie ik ben, zit goed in mijn vel en voel me sterk. Dit, samen met mijn enorme passie voor lekkere en gezonde voeding, zorgt ervoor dat ik graag iedereen wil helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat! Dit doe ik als BGN erkend (kinder)gewichtsconsulent en sportvoedingsadviseur door het schrijven van artikelen, het bedenken van recepten en door het geven van een op maat gemaakt voedingsadvies en persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw doelen.  

“Afvallen is niet makkelijk, maar kan wel leuk en heel gezellig zijn!”

Opleidingen: 
BGN erkend Gewichtsconsulent – AALO
Sportvoeding adviseur – AALO
Kind & Voeding – AALO
Emotie-eten – LOI

Jessica Polfliet – van der Pijll

Blogger

Stel je voor: je hebt elke dag pijn, je bent elke dag moe en het lukt je nooit om alles te doen wat jij jezelf die dag hebt voorgenomen.. Welkom in mijn leven! Ik ben Jessica 34 jaar, verzorgende IG van beroep en heb Fibromyalgie. Daarnaast ben ik een enorme levensgenieter en vind ik het leuk (niet leuk) om hard te lopen. Ook ben ik creatief en is mijn grootste talent: ETEN! Als ik dit nu zelf zo lees denk ik hé wat een leuke meid! Alleen is dit alles in november 2017 als een kaartenhuis  in elkaar gestort. Pats boem; er was even niks meer over van dit alles. Ik heb door mijn Fibromyalgie dagelijks last van chronische pijn en kwam ook nog eens thuis te zitten met een Burn-Out. Door middel van gezond eten en sporten probeer ik de draad weer op te pakken. Ik neem jullie graag, door het schrijven van blogs op deze website, mee op mijn reis om de gezondste, fitste en sterkste versie van mezelf te worden… #InspiredbyJazz

 

“Ga je mee op mijn reis?!”

Wij zijn aangesloten bij de BGN!