Waarmee kunnen wij je helpen?

Basisvoeding

Een gezond voedingspatroon is de basis voor elke volwassen sporter, van ieder niveau. De basisvoeding bevat alle basisvoedingsmiddelen in de juiste verhouding die jij nodig hebt om alle eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen om jouw lichaam optimaal te laten functioneren.

Sportvoeding

Voeding op het juiste moment voor, tijdens en na het sporten om optimaal te kunnen presteren en goed te kunnen herstellen. Denk hierbij aan eiwitrijke producten om jouw spieren na krachtsport sneller te laten herstellen, of aan sportgels die je neemt tijdens het rennen van een marathon.

Sportsupplementen

Sportsupplementen zijn geen vervanging van gezonde voeding, maar vormen een kleine toevoeging of aanvulling. Ze zorgen voor de laatste paar procent van je prestatie. Onder supplementen vallen vitamine- en mineralen supplementen, maar bijvoorbeeld ook creatine, cafeïne en bietensap.

"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Afvallen Almere is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen
Bij Afvallen Almere is het mogelijk om eenmalig een sportvoedingsadvies af te nemen!


Lees hier meer!

Begeleiding en advies voor alle sporten, met als specialisaties..

Fitness

Lukt het jou maar niet om sterker te worden, hoe hard jij ook traint? Eet jij wel voldoende eiwitten? Of wil jij graag afvallen en dus droger worden? Of juist spiermassa opbouwen door te bulken? Of misschien wel allemaal? Wij kunnen je helpen om meer uit je trainingen te halen en jouw esthetische doelen te behalen!

Hardlopen

Ben jij aan het trainen voor een marathon of andere wedstrijd, of wil je gewoon een snelle tijd neerzetten en jouw hardloop prestaties verbeteren door middel van voeding? Wij kunnen je helpen, zodat jij een PR loopt!

Crossfit

Eten al jouw trainingsmaatjes van de box Paleo, maar zie jij dit echt niet zitten? Lukt het maar niet om de clean and jerk perfect uit te voeren met een paar kilo meer? Voel jij je compleet uitgeput aan het einde van jouw WOD? Wij kunnen je helpen om alles uit je Crossfit trainingen te halen!

Wielrennen

Moet je wel echt kilo’s krentenbollen eten voor en tijdens het wielrennen? Heb jij net een nieuwe fiets gekocht om wat kilo’s kwijt te raken? Of kom jij halverwege een lange duurrit geen meter meer vooruit, omdat je net de man met de hamer bent tegengekomen? Wij kunnen je helpen om dit te voorkomen en te zorgen dat jij jouw rit net wat sneller te fietst!

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Na verschillende diëten, afslankpillen en eiwitshakes was ik radeloos. Elke keer als ik ermee stopte kwam ik weer aan. Met de juiste begeleiding bij Afvallen Almere lukt het me nu om een gezonde levensstijl vol te houden die er zelfs voor zorgt dat ik op gewicht blijf!”*
Judith de Vries12 kilo afgevallen
"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Afvallen Almere. Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Afvallen Almere is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Afvallen Almere zijn afgevallen.

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Als je voor Afvallen Almere kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Afvallen Almere draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Afvallen Almere daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van begeleiding tijdens de vervolgconsulten!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Wij werken samen met..

fit formula personal training fitness kickboxen afvallen almerefitzone sportschool fitness almere afvallen
Het kennismakingsgesprek is bij Afvallen Almere altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Volg ons op Instagram


Volg ons op Instagram